cauta

Cristian Raduta

Cristian Raduta

Cristian Raduta Mircea, scriitor, Bucuresti

Citate de Cristian Raduta


Pareri despre acest autor

Te rugam, voteaza pentru acest autor!     5 (1 voturi)
 


  » cod nou
Dragos art ist :
Eu il apreciez pe Cristian si teoriile sale au o logica solida in majoritatea cazurilor si se chinuiește sa traducă universul pentru a înțelege tantalaii, ignoranții, săparii etc. Din păcate in pomul copt toată lumea da cu pietre si putini culeg roadele.
Mircea Con stantin :
Fiind unul dintre cititorii cartilor d-lui Cristian Raduta, nu impartasesc comentariile defaimatoare aparute pe acest site. Dimpotriva, le consider de o tinuta intelectuala elevata, prezentand consideratii foarte profunde asupra spiuritualitatii umane. Este drept ca se adreseaza unei clase de oameni cu o putere ridicata de intelegere a fenomenelor de acest gen; cei ce nu apartin acestei clase in mod necesar emit pareri eronate. Daca persoana cu pretentii de critic literar nu este un las si isi devoaleaza identitatea, s-ar putea sa aibe surpriza sa i se intenteze un proces penal pentru acuzatii calomnioase de plagiat. Sfatul meu pentru comentatorul psudointelectual este sa diversifice aria lecturilor sale si sa se depaseasca pe sine in incercarea de a intelege aspecte legate de spiritul uman. Cand va ajunge la acest nivel sunt sigur ca-i va fi rusine de ce a scris si va aprecia mai mult cartile d-lui Raduta.
Sebastian Oprescu :
Cine intra pe acest site si citeste aceste randuri sa faca un bine si sa dea mai departe aceasta informatie mai ales cunostintelor de sex feminin. Acest individ se da scriitor, dar in realitate vrea doar sa agate intr-un mod facil persoane credule de sex feminin. Ani de zile a stat pe retele de intalniri pana cand i-a venit ideea cu editura. Mare atentie ! Omul e dus cu capul, dar disimuleaza bine. Cine vrea sa asculte bine, cine nu, o sa vada pe piele lui. Numai bine!
Damian Nic olae :
Oameni buni, scriitorasul asta viteaz si-a facut o editura, a scris o carte-fituica acum 15 ani si de atunci da copy-paste in toate cartile. Schimba doar titlul si coperta. Toate ideile despre teoria conspiratiei sunt copiate din cartile lui David Icke, un scriitor englez usor dement. Ce si-o fi zis ? Cati romani il cunosc pe englez ? Mai bine ii rescriu eu toate cartile, fac filmulete motivationale, exact cum a facut el, si amestec totul intr-o ciorba garnisita cu doua trei "experiente americane". Rusine mai baiatule sa-ti atribui ideile fermentate in capetele unora de prin anii '80-'90. Se vede ca esti baiat de bani gata si dispui de timp liber. Mai bine recunoaste ca vrei sa agati niste fufe cu ideile astea semi-intelectuale.
P.S. Paharul de bere te-a dat de gol.
Gheorghe G igel :
Ca sa fiu explicit, cartile mi-au placut, au continut, idei adevarate, forma sufera putin, nu asa cum afirma Luca mai jos.
Argumentul asta ca "nu este bine documentat, iar argumentatia lasa de dorit" este superfluu.
Ca sa fiu si mai explicit: Luca este un indobitocit din sistem, deranjat ca s-a recunoscut in cele citite.
Gheorghe G igel :
Am citit doua carti scrise de tine:
Marketingul-marea pacaleala si 2 ani in America...
Vad ca te numesti scriitor, nu fizician. Eu sunt inginer fizician, dar cu un background umanist mai solid.
Cumva mergi contra celor afirmate de tine, un fel de autopacaleala.
Daca te pronunti impotriva sistemului, atunci de ce iti trebuie atatea confirmari din partea lui?
La ce iti sunt necesare atatea doctorate?
Nu ai viata personala? Nu e asta mai importanta decat teoria?
Altfel spus: nu este practica mai importanta decat teoria?
Marian Ema nuel :
Acest autor este o revelatie in sensul sau cel mai bun pentru mine. Vede lucruri pe care multi confuzionati sau auto-confuzionati nu le descopera sau poate si mai exact le este frica sa le descopere. Chestie de psihologie! Deci, draga domnule Cristian Raduta, felicitari pt cartea dumneavoastra "2 ani in America (dupa 15 ani)" si pentru adevarurile atat de evidente descrise acolo! Sunteti nu singurul, dar unul dintre destul de putinii oameni care prezinta realitatea asa cum este ea si nu reclamele sau marketingul mincinos al unei realitati din pacate destul de urate! Mi-ar placea sa avem mai multe discutii pe aceasta sau aceste teme, mai ales ca si eu am avut propia mea experienta mai mult decat trista, cu vreo trei universitati de "afara"! Mult succes in continuare si va spun ca la cat sunteti de interesant sigur o sa va citesc toate cartile si articolele ce vor mai aparea! Confirma tot ce cunosc iar stilul este spumos, o adevarata delectare pt un om inteligent si sincer!
Luca:
Acest "scriitor" este o forma fara fond ! Scrie prost, nu este bine documentat, iar argumentatia lasa de dorit. Scrie carti pe genunchi, fara talent. Aproape toti romanii canta, acum s-au apucat si de scris ?
Facebook Twitter RSS
nemira elefant

Alege un autor

Top citate

Cele mai votate
Cele mai vizualizate azi

Top autori

Cei mai votati
Cei mai vizualizati azi